Mattilbud

Måltidene barna inntar i barnehagen er en stor del av barnas daglige inntak og det er derfor svært viktig at disse måltidene er næringsrike og stimulerer til vekst og utvikling hos barna. 

Om mattilbudet:

Vår egen kokk Jeanette lager deilig og næringsrik mat til barna fire dager i uken. 

«Jeg har valgt å ha fokus på fisk, grønnsaker, varierte tilberedningsmåter og smakssansene våre» (Jeanette - Kokken vår)

Våre ukesmenyer består av to fiskemåltider, en vegetardag, en med hjemmelagde rundstykker og en med kjøtt/kylling. Vi har alltid grønnsaker som tilbehør. 

Til frokost og turdag må barna ta med egen mat.

 

Om måltidet:

Hos oss er måltidene en viktig arena for å oppleve matglede, få sanseopplevelser og gode matvaner. 

Vi ser på måltidet som en viktig læringsarena. Fokuset rundt måltidet er gode samtaler, turtaking, selvstendighet og fellesskap. 

 

Foresatte betaler 300kr i kostpenger i måneden, resten av utgiftene til mat og kokk dekker barnehagen. 

Hjemmelaget blomkålsuppe med kjøttboller
Hjemmelaget blomkålsuppe med kjøttboller

Laks og grønnsaker
Laks og grønnsaker

Barna får smøre selv
Barna får smøre selv

Hjemmelaget blomkålsuppe med kjøttboller
Hjemmelaget blomkålsuppe med kjøttboller

1/10