Mattilbud
Måltidene barna inntar i barnehagen er en stor del av barnas daglige inntak og det er derfor svært viktig at disse måltidene er næringsrike og stimulerer til vekst og utvikling hos barna.
Om mattilbudet:
Vår egen kokk Jeanette lager deilig og næringsrik mat til barna fire dager i uken.
«Jeg har valgt å ha fokus på fisk, grønnsaker, varierte tilberedningsmåter og smakssansene våre» (Jeanette - Kokken vår)
Våre ukesmenyer består av to fiskemåltider, en vegetardag, en med hjemmelagde rundstykker og en med kjøtt/kylling. Vi har alltid grønnsaker som tilbehør.
Til frokost og turdag må barna ta med egen mat.
Om måltidet:
Hos oss er måltidene en viktig arena for å oppleve matglede, få sanseopplevelser og gode matvaner.
Vi ser på måltidet som en viktig læringsarena. Fokuset rundt måltidet er gode samtaler, turtaking, selvstendighet og fellesskap.
Foresatte betaler 400kr i kostpenger i måneden, resten av utgiftene til mat og kokk dekker barnehagen.